Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد احمدپور ظهر سه شنبه در حاشیه مراسم اهدا تجهیزات مدارس و امضا تفاهم نامه بازدید علمی دانش آموزان از پالایشگاه فجر جم، دغدغه اصلی شهرستان را وضعیت آموزش و پرورش دانست و اظهار داشت: آموزش و پرورش شهرستان جم با حضوری یک مدیر جهادی، معاونین و همراهی مجموعه فرهنگیان به دوران طلایی خود در چندین سال اخیر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار جم افزود: برای توسعه و پیشرفت آموزش و پرورش شهرستان صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و شهرداری‌ها به مسؤلیت های اجتماعی توجه ویژه کنند.

وی با بیان اینکه در شش ماه گذشته ۴۶ میلیارد در پروژه آب، جاده جم به پالایشگاه، مسائل بهداشتی و آموزش و پرورش شهرستان هزینه شده‌است، یادآور شد: اولویت‌های اصلی شهرستان تکمیل پروژه خط انتقال آب و بهبود زیر ساخت‌های آموزش و پرورش شهرستان جم است.

نماینده عالی دولت، اولویت اول شهرستان را مسئله آب دانست و اضافه کرد: بعضی از روستاها و بخشی از شهر در ۲۴ ساعت کمتر از ۵ ساعت آب، آن هم آب بی کیفیت دارند.

وی وضعیت فعلی از شهرستان را حاصل عملکرد افرادی دانست که شعار دادند و عمل نکردند.

احمدپور با اشاره به اینکه حق مردم جم و پرسنل نفت، گاز و پتروشیمی است که آب با کیفیت داشته باشند، خاطر نشان کرد: عده‌ای پشت صحنه عدم تکمیل خط انتقال آب به شهرستان هستند که در صورت عدم تکمیل و تخصص بودجه لازم با رسانه‌ها شفاف صحبت خواهم کرد.

وی با اشاره به آمار ۲۵ درصدی جمعیت دانش آموزی شهرستان یادآور شد: باید ۲۵ درصد اعتبارات شهرستان در قسمت آموزش و پرورش هزینه شود.

فرماندار جم دبیرستان دخترانه دولتی حضرت مریم را دبیرستانی برشمرد که به همه پرسنل نفت و گاز و پتروشیمی خدمات آموزشی رایگان می‌دهد اما به هیج وجه زیر ساخت لازم ندارد.

وی تجهیز و افزایش امکانات این دبیرستان را محوریت اصلی دانست و گفت: لازم است یک سالن ورزشی در این دبیرستان احداث شود.

محمد احمدپور با اشاره به هزینه ۳۰ میلیاردی شورای راهبری با همراهی نفت و گاز، بیان داشت: تمامی مطالبات ۸ ساله تیم پارس جنوبی پرداخت شده است.

وی با اشاره عدم ساختمان سازی نفت، گاز و پتروشیمی از سال ۹۶ تا ۱۴۰۰، یادآور شد: پرسنل نفت و گاز و پتروشیمی در شهر جم ساکن شدند و باعث شده مدارس شهر جم با کمبود فضای آموزشی و امکانات لازم مواجهه شود.

نماینده عالی دولت توسعه زیر ساخت‌های آموزشی و تجهیز کلاس‌های مدارس سطح شهر را نیازمند دیدگاهی بالاتر از مسؤلیت های اجتماعی دانست و گفت: برای توسعه آموزش و پرورش شهرستان جم و تربیت نسل آینده نیاز به توجه ویژه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی است.

کد خبر 5504030

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر پارس جنوبی شهرستان جم بوشهر ساختمان متروپل کرمانشاه خطبه های نماز جمعه آمار کرونا ویروس کرونا متروپل آبادان اردبیل ابادان دهه کرامت شهادت امام صادق ع نماهنگ سلام فرمانده خراسان رضوی احتکار آموزش و پرورش شهرستان گاز و پتروشیمی شهرستان جم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۲۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد

به گزارش خبرنگار مهر، مجید فدوی شامگاه سه شنبه در نشست خبری هفته معلم با بیان اینکه خیرین شهرستان گناباد ۲۳۰ میلیارد ریال برای احداث و بهسازی مدارس این شهرستان کمک کردند، اظهار کرد: معادل این مبلغ هم از اعتبارات اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی برای احداث و بهسازی ۱۳ مدرسه و فضای آموزشی شهرستان گناباد اختصاص یافت.

رییس آموزش و پرورش گناباد با بیان اینکه با پیگیری‌های انجام شده برای ساخت مدارسی در شهرهای گناباد، بیدخت، روشناوند و … پای کار آمده‌اند اظهار کرد: احیا و راه‌اندازی خانه معلم شهر کاخک و مرکز توانبخشی و روان شناختی آموزش و پرورش بیدخت از جمله اقدامات عمرانی انجام شده در سال ۱۴۰۲ بود.

وی احداث شش چمن مصنوعی و ساخت و تکمیل استخر شهر کاخک را از دیگر اقدامات انجام شده در این مدت بیان و تصریح کرد: احداث و بهسازی دبستان و دبیرستان شهید رفیعی بیدخت، مدرسه بهفر ریابی و تجهیز و توسعه کارگاه هنرستان دخترانه فدک نیز در سال گذشته انجام شد.

فدوی با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی شهرستان گناباد حدود دو برابر سرانه استانی است خاطرنشان کرد: در حالی که سرانه فضای آموزشی در استان خراسان رضوی ۴.۳ مترمربع است این میزان در شهرستان گناباد هشت مترمربع است.

رییس آموزش و پرورش گناباد افزود: گرچه از نظر سرانه فضای آموزشی در سطح خوبی هستیم ولی حدود ۳۰ درصد از مجموع ۲۰۰ مدرسه شهری و روستایی شهرستان گناباد فرسوده و نیازمند بازسازی است.

وی اظهار امیدواری کرد که این مدارس فرسوده با کمک خیران و اعتبارات دولتی بازسازی و بهسازی شوند.

رییس اداره آموزش و پرورش گناباد با اشاره به موفقیت‌های آموزشی این شهرستان طی دو سال گذشته تصریح کرد: در همین مدت رتبه آموزش و پرورش شهرستان گناباد در رشته علوم انسانی در بخش کشوری از چهاردهم به هفتم و در کنکور تجربی در بخش استانی از ۱۴ به رتبه نخست ارتقا یافت.

وی افزود: کسب رتبه برتر استان خراسان رضوی در امتحانات نهایی و رتبه اول کشور در حوزه گیاهان دارویی از دیگر موفقیت‌های دانش آموزان شهرستان گناباد است.

رییس آموزش و پرورش گناباد از آغاز پروژه تجاری سازی در سه ماه آینده خبر داد و افزود: با توجه به اهمیت حوزه درآمدی ۶۵ ملک از املاک آموزش و پرورش شهرستان را شناسایی کردیم که یا بدون استفاده هستند و یا اجاره بسیار کمی برای آنها دریافت می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون ۵۰ مدرسه خالی از دانش آموز در شهرستان گناباد داریم و این در حالی است که به عنوان نمونه مدرسه روستای کلاته سیدعلی با توجه به افزایش دانش‌آموز مجدداً فعال شده است.

رییس آموزش و پرورش گناباد افزود: در راستای طرح شهید عجمیان ۴۳ آموزشگاه در مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد بهسازی و بازسازی شده‌اند.

وی به نامگذاری امسال با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم از سوی مقام معظم رهبری اشاره و خاطرنشان کرد: هنرستان های آموزش و پرورش بهترین ظرفیت برای تحقق این شعار هستند و در همین راستا تابستان امسال مدرسه کارآفرینی راه‌اندازی می‌شود.

رییس آموزش و پرورش گناباد با بیان اینکه روزانه ۶۵ هزار نفر معلم، دانش‌آموز و والدین آنها با آموزش و پرورش در ارتباط هستند گفت: ۱۹ هزار دانش آموز در ۹۱۱ کلاس درس بیش از ۲۰۰ مدرسه شهرستان گناباد مشغول تحصیل هستند.

کد خبر 6093655

دیگر خبرها

  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • ۴۵ واحد آموزشی در بردسکن بازسازی و احداث شد
  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر
  • تأمین ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی بوشهر
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • پروژه‌های آموزشی نیمه تمام تا مهرماه در تربت حیدریه تکمیل می‌شود
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد