Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل پتروشیمی جم با تأکید بر اینکه تحریم نتوانست مانع بومی‌سازی فناوری‌های نو در این شرکت شود، گفت: با وجود مشکلات پرشمار در زمینه تحریم‌های پتروشیمی،شاهد هستیم پیچیده‌ترین مشکلات به دست متخصصان توانمند داخلی حل می‌شود و در کنار این تهدیدها فرصت‌هایی پدید آمده است روز به ‌روز بسیاری از موارد بومی‌سازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «انرژی امروز» از شرکت پتروشیمی جم، رضا علیزاده با اشاره به انجام فرآیند تعمیرات اضطراری در کوتاه‌ترین زمان ممکن اظهار کرد: در روزهای آخر مردادماه توربین‌ کمپرسور ۳۰۱ واحد الفین دچار مشکل شد و مجبور به توقف سیستم برای تعمیر و نگهداری آن شدیم؛ کار پیچیده و بسیار سختی که با توجه به شرایط تحریم با استفاده از توانمندی داخلی صددرصدی و نیروهای متخصص داخل شرکت از بخش تعمیرات و تعدادی از دیگر متخصصان کشور انجام شد.

وی یادآور شد: برنامه زمانی پیش‌بینی‌شده سه هفته بود، اما با کار شبانه‌روزی و تلاش اعضای شرکت و گروه تعمیرکاری توانستیم زودتر از زمان‌بندی اعلام‌شده و طی ۱۶ روز به مراحل انتهایی کار برسیم و دوباره واحد را عملیاتی و محصول تولید کنیم.

مدیرعامل پتروشیمی جم اظهار کرد: لازم است از همکارانم برای حل این مشکل و تعمیرات اساسی که روی این توربین انجام دادند، قدردانی کنم، البته موانع و مشکلات صنعت پتروشیمی در حوزه تأمین مواد اولیه و تجهیزات با توجه به تحریم‌های ظالمانه بسیار زیاد است، با وجود این، توانمندی و مهارت نیروهای داخلی شرکت در بخش‌های مختلف بسیار بالاست و جای افتخار دارد.

علیزاده تصریح کرد: با وجود مشکلات سنگین و سخت در حوزه تحریم‌های پتروشیمی، خوشبختانه این استعداد و توانمندی در مجموعه‌های ما وجود دارد و امروز شاهد هستیم پیچیده‌ترین مشکلات به‌دست جوانان و کارشناسان توانمند کشور انجام می‌شود و در کنار این تهدیدها، فرصت‌هایی ایجاد شده که روز به ‌روز بسیاری از موارد در داخل کشور بومی‌سازی شود.

وی ادامه داد: تلاش شد در این دو هفته توقف، تعمیرات بخش‌های مختلف انجام شود تا استفاده حداکثری از این فرصت انجام شود، این موضوع سبب می‌شود در ادامه بتوانیم با ظرفیت، توان و اطمینان بیشتر کار را ادامه دهیم.

مدیرعامل پتروشیمی جم با قدردانی از تمامی مدیران و کارکنان مجموعه جم گفت: مدیران، کارکنان و متخصصان فداکارانه پای کار ایستادند و کار را به نحو احسن انجام دادند، همچنین دیگر پتروشیمی‌های منطقه با روحیه همکاری در زمینه تأمین تجهیزات، تبادل دانش و نیروهای فنی و همچنین همکاری‌های فرآیندی با ما همکاری خوبی داشتند که جای قدردانی دارد.

این مقام مسئول با اشاره به وجود منابع عظیم گازی و استقرار صنعت نفت و گاز و پتروشیمی در استان بوشهر اعلام کرد: وجود این نعمات خدادادی سبب شده است سرمایه‌گذاری‌های کلانی در منطقه انجام شود و در کنار آن نیز یک‌سری آسیب‌های خاص به این استان تحمیل شده که وظیفه خود می‌دانیم در حوزه تکالیف و وظایف اجتماعی مساعدت‌های لازم را انجام دهیم.

علیزاده، حمایت برای رفع محرومیت‌ها و مشکلات را جزو وظایف و اولویت‌های خود عنوان و تأکید کرد: عمل به مسئولیت‌های اجتماعی برای ما یک اصل است و حاضر به هرگونه همکاری با مسئولان استان به این منظور هستیم.

وی اظهار کرد: سعی خواهیم کرد همکاری با استان را تقویت کرده و درباره آنچه وظیفه قانونی و شرعی ما در خدمات‌رسانی و رفع محرومیت‌ها در این منطقه از کشور است حداکثر تلاش و ظرفیت خود را به‌کار گیریم.

این مسئول تصریح کرد: در شرایط حاضر شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی‌های منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به نمایندگی از واحدهای مستقر در منطقه در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی اقدام‌های خوب و ارزشمندی انجام داده است، در عین حال این شرکت نیز از هرگونه حمایت در زمینه بحران کرونا و دیگر مسائل موجود در منطقه و کشور استقبال می‌کند.

برچسب هاانرژی امروز ایران شرکت پتروشیمی جم منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس وزارت نفت

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: انرژی امروز ایران شرکت پتروشیمی جم منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس وزارت نفت آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو پتروشیمی جم بومی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۳۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد

مدیر مجتمع شرکت دماوند انرژی گفت: این شرکت با تأمین یوتیلیتی موردنیاز طرح‌های پتروشیمی‌ هنگام، آرین متانول و پلیمرپاد، نقشی اساسی و راهبردی در راه‌اندازی و تولید این سه مجتمع پتروشیمی منطقه عسلویه داشته است.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت دماوند انرژی، غلامرضا یعقوب‌زاده از ارائه خدمات یوتیلیتی به سه پتروشیمی تازه‌احداث در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس خبر داد و بیان کرد: شرکت دماوند انرژی که وظیفه تأمین یوتیلیتی مجتمع‌های صنعتی فاز دوم پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس را به‌ عهده دارد، هم‌اکنون به ۱۷ شرکت خدمات می‌دهد.

وی افزود: با توجه به اینکه به‌تازگی پتروشیمی‌های هنگام، آرین متانول و پلیمرپاد وارد فاز بهره‌برداری شده‌اند، دماوند انرژی توانسته است با تأمین یوتیلیتی موردنیاز آن‌ها براساس دستورعمل‌های ابلاغی شرکت ملی صنایع پتروشیمی، نقشی اساسی و راهبردی در راه‌اندازی آن‌ها ایفا کند.

مدیر مجتمع شرکت دماوند انرژی با اشاره به تنوع تولید و تأمین یوتیلیتی در شرکت دماوند یادآور شد: هم‌اکنون فاز یک شرکت با تولید برق، بخار، آب، اکسیژن و دیگر گازهای صنعتی، خوراک را با شبکه گسترده خطوط آفسایت به مجتمع‌های پتروشیمی منتقل می‌کند و فاز دوم این شرکت نیز برای تأمین نیاز مجتمع‌های در دست احداث، در مرحله اجراست.

یعقوب‌زاده با اشاره به نقش مهم دماوند در توسعه و تولید پایدار فاز دوم پتروشیمی‌های منطقه پارس افزود: توانسته‌ایم با همه محدودیت‌های پروژه‌ای، کمبودها و تأخیر در تحویل پروژه‌ها، با توان کامل نیاز همه شرکت‌های متقاضی سرویس‌های جانبی را برآورده کنیم که این مسئله بی‌سابقه بوده است.

وی یادآور شد: تولید پایدار در دماوند با همت و تلاش خستگی‌ناپذیر همه همکارانم انجام شده است تا با تأمین به‌موقع خوراک مجتمع‌ها، به تولید پایدار و سودآوری دیگر پتروشیمی‌ها کمک شایانی کرده باشیم.

دیگر خبرها

  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • مشعل المپیک در فرانسه تحریم شد
  • مشعل المپیک درفرانسه تحریم شد
  • توافق خصوصی‌سازی و هلدینگ خلیج فارس بر تغییر نام استقلال
  • «دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد
  • جذب نیرو‌های بومی در شرکت‌های منطقه از مهم‌ترین دغدغه‌های جوانان دهلرانی است
  • نامه سرپرست سازمان خصوصی‌سازی به تاج درباره پرسپولیس و استقلال