Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر،  پیام رفیعی،رئیس بهره برداری پلی اتیلن سنگین پتروشیمی جم بیان کرد: این واحد در سال ۹۸ موفق به ثبت رکورد تولید ۳۰۸ هزار تن معادل ۱۰۳ درصد ظرفیت اسمی شده است.

او با اشاره به اینکه برنامه پیش‌بینی‌شده برای سال ۹۸، تولید ۳۰۶ هزار تن پلیمر در واحد پلی‌اتیلن سنگین در کنار ۳۵ روز توقف عملیاتی مجاز بوده است، افزود: این واحد توانست تنها با ۱۵ روز توقف تولید به رکوردی معادل ۳۰۸ هزار تن در سال دست یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بهره برداری پلی اتیلن سنگین پتروشیمی جم ثبت این رکورد را با توجه به تنوع گرید‌ها و سختی پروسه تولیدشان با اهمیت برشمرد و ادامه داد: ۶۰ درصد تولید در سال ۹۸ از گرید‌های مورد توجه بازار در نظر گرفته شد که با توجه به سختی مسیر تولید این گریدها، موفقیتی بزرگ برای شرکت به شمار می‌آید.

رفیعی برنامه واحد پلی‌اتیلن سنگین در سال نو را حفظ و ارتقای سطح کمی و کیفی تولیدات عنوان کرد و افزود: با توجه به رکورد‌هایی که پارسال ثبت شد، انتظار می‌رود روند رو به رشد واحد با ثبت رکورد‌های جدید به لحاظ کیفی و کمی در کنار تولید پایدار و ایمن حفظ شود.

او افزایش ظرفیت تولید را هدفی دیگر برای واحد برشمرد و توجه به آن را با در نظر گرفتن کاهش قیمت جهانی اتیلن بسیار مهم دانست.

رئیس بهره برداری پلی اتیلن سنگین پتروشیمی جم ضمن اشاره به چالش‌های صادراتی کنونی گفت: سرمایه‌گذاری در بخش افزایش ظرفیت تولید نکته مثبت و مهمی است که باید ضمن توجه به آن، برای حفظ رشد اقتصادی شرکت، هم‌زمان به سمت طراحی گرید‌های جدید حرکت کرد یا سبدی از محصولات با حاشیه سود بیشتر را برای آینده تولید شرکت در نظر گرفت.

رفیعی مسیر پیش‌رو را رو به رشد توصیف کرد و سیاست بهره‌گیری از کارکنان جوان و در عین حال باتجربه شرکت در پست‌های کلیدی را امتیازی ویژه و مثبت دانست.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پتروشیمی اخبار اقتصادی پلی اتیلن سنگین پتروشیمی جم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۸۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن خجسته مهر معاون وزیر نفت و رئیس شرکت ملی نفت ایران در مراسم امضای تفاهم نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: ماموریت شرکت ملی نفت ایران تولید نفت و گاز و صادرات آن و ایجاد ثروت برای کشور است. برای اینکه این تولید محقق بشود و نیازمند سرمایه گذاری هستیم.

وی تصریح کرد: سرمایه گذاری در صنایع بالادستی جزو کار‌های زیر بنایی کشور است که مفتخر به انجام آن هستیم. سابق بر این فقط شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند طرف دوم قرارداد وزارت نفت شوند، اما با پیشنهاد وزیر محترم نفت حالا بخش خصوصی نیز می‌تواند به عنوان طرف دوم شناخته شده و در توسعه میادین ما سرمایه گذاری کند.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با لطف خداوند و همکاری بخش خصوصی موفق شده ایم که جهش دوم سرمایه گذاری با کمک پتروشیمی‌ها را رقم بزنیم و طی این تفاهم‌ها با سرمایه گذاری ۷ میلیارد دلاری ۱۳۰ میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور افزوده می‌شود. اگر پتروشیمی بخواد زنجیره تامین خود را تکمیل کند و ظرفیت ۳۰ میلیون تنی که در برنامه هفتم پیش بینی سده است که به تولید خود بیافزاید نیاز به خوراک بیشتری دارد و با این قرار داد می‌توانیم بخشی از آن را تامین کنیم. چه انگیزه‌ای بالاتر از اینکه پتروشیمی‌هایی که نیازمند خوراک هستند خود در بخش توسعه تولید خوراک سرمایه گذاری کنند.

وی تاکید کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم باید گفت که عمده صاحبان پتروشیمی‌ها و بانک‌ها مردم هستند که سهام این شرکت‌ها را در اختیار دارند و ما با وارد کردن بانک‌ها و پتروشیمی به سرمایه گذاری در  صنعت نفت و گاز در جهت تحقق شعار سال برآمده ایم

خجسته مهر گفت: در ۲.۵ سال دولت سیزدهم سالی بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه گذاری انجام شده است و این نزدیک به ۴ برابر دولت قبل است و از ۱۵ میلیارد دلار قراردادی که امضا شده است بخش عمده آن از طریق بخش خصوصی بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پتروشیمی خراسان واحد نمونه ملی شد
  • افزایش ۱۸ درصدی تولید پتروشیمی ارومیه در ۱۴۰۲
  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • «طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش» جایگزین ۱۷ طرح پتروشیمی شدند
  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • افزایش ۱۰۴درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • جهش تولید نفت ایران در سال جاری
  • زنجیره تولید پتروشیمی‌ها باید تکمیل شود