Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست با مدیران رشد شرکت پتروشمی جم گفت: شرکت پتروشیمی جم از یک موقعیت برجسته در بین شرکت های پتروشیمی برخوردار است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، "محمد شریعتمداری " در نشست با مدیران ارشد و مدیران رشد شرکت پتروشمی جم با حضور سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری افزود: یقیناً تزریق یک فکر، ایده و نیروی جدید به رشد و تعالی شرکت کمک می کند و حضور آقای سعیدی به عنوان مدیرعامل در این شرکت نیز با همین هدف صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی  تصریح کرد: با توجه به اینکه کشور ما بزرگترین دارنده منابع نفت و گاز جهان است باید در حوزه پتروشیمی نیز گام های بلندی برداریم. یکی از کارهایی که در این حوزه باید صورت بگیرد توجه به ایده آل های ما در حوزه افزایش سهم پتروشیمی ها در دنیا است و باید به عنوان جزیی از اجزای فعالیت های پتروشیمی نگاه بلند مدت و دورنگرانه ای به این امر داشته باشیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: همچنین در حوزه سیاستگذاری های پتروشیمی که به این وزارتخانه منتقل شده هم باید دقت نظر ویژه ای کنیم. علاوه بر این باید بین مجموعه های پتروشیمی یک هم افزایی بوجود آید.
شریعتمداری تمرکز در پتروشیمی ها را جزو برنامه های این وزارتخانه دانست و گفت: از طریق ایجاد شوراهای مشترک باید تلاش کنیم که این هم افزایی در مجموعه های پتروشیمی داخلی بوجود آید و باید ارتباط را با مجموعه وزارت نفت گسترده تر کرد تا به همگرایی بیشتری رسید.
وی در ادامه به برخی نکات مهم اشاره کرد و گفت: اتمام پروژ های نیمه کاره باید در دستور کار قرار گیرد و برای سرعت بخشیدن به کارها، این وزارتخانه آمادگی کامل دارد. همچنین برای به نتیجه رساندن فعالیت های شرکت باید برنامه زمان بندی دقیق و روشنی داشت.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: همچنین از مجموعه بزرگی مثل شرکت جم انتظار می رود که ظرفیت های داخلی و استفاده از امکانات داخلی برای حل مشکلات فنی شرکت را محور فعالیتهای خود  قرار دهد و برای این منظور یک ماموریت و بخش جداگانه ای باید تعریف شود.
وی افزود: توجه به برنامه  های استراتژیک  مثل حاکمیت شرکتی و توسعه نرم افزاری هم باید روند روبه رشد داشته باشد. علاوه بر این هیات مدیره شرکت باید به عوامل انگیزشی هم نگاه ویژه داشته باشد.
شریعتمداری افزایش صادرات را نیز یکی از محورهای فعالیت شرکت جم عنوان کرد و گفت: ما نیاز به صادرات داریم، در همین زمینه هم شرکت باید برنامه ریزی روشن و مشخص داشته باشد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: برای توسعه فعالیت های پایین دستی توجه به مشارکتهای خرد یکی از کارهای خوبی است که می توان آن را انجام داد. در همین زمینه فعالیت های مشترک با صندوق ها و همچنین فعالیت شرکت با مجموعه بخش غیر دولتی می تواند از ارزش افزوده ای که از مجموعه تولیدات این شرکت در خارج از کشور می شود به داخل منتقل کرد.
شریعتمداری، کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری در شرکت پتروشیمی جم را با اهمیت دانست و گفت: بهره وری نیروی انسانی، فناوری و مواد اولیه مورد مصرف در تولید که باعث کاهش هزینه کل می شود باید مورد توجه قرار گیرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: استفاده از ظرفیت های بومی یکی از مواردی است که باید بدان توجه کرد.
وی افزود: همچنین در حوزه شایسته سالاری و جوانگرایی باید قدم های مهمی برداشته شود و مردم بدانند که نحوه انتخاب مدیران و ارتقای کارشناسان بر مبنای شایسته سالاری است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: موضوع شفافیت نیزیکی از مباحثی است که در گزارشات خود باید به آن توجه داشته باشید. یقینا راه حل فروش و کارآمدی شرکت از مسیر موضوعاتی مثل شفافیت، شایسته سالاری و جوانگرایی می گذرد.
وی تصریح کرد: در بحث اطلاع رسانی نیز هرقدم خوبی که شرکت بر می دارد باید به اطلاع مردم برسد.
در این نشست سعیدی مدیر عامل پتروشیمی جم گزارش جامعی را از برنامه های شرکت  و طرح های پیش رو ارایه کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بازارهای جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۴۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!

ایتنا - آیپد اپل به فهرست محصولات و خدمات شرکت‌های بزرگ فناوری اضافه شد که مشمول مقررات سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا برای متوقف کردن سوءاستفاده از قدرت رقابت می‌شوند.
این اقدام به معنای آن است که اپل، شش ماه فرصت دارد تا اطمینان حاصل کند اکوسیستم تبلت این شرکت، مطابق با مجموعه اقدامات بازدارنده تحت «قانون بازارهای دیجیتال» اتحادیه اروپا است.

سیستم عامل موبایل iOS، فروشگاه اپ استور و مرورگر سافاری اپل پیش از این هدف این قانون قرار گرفته‌اند اما اپل، مشخص شدن این شرکت برای خدمات خاص را در دادگاه عمومی اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ، به چالش کشیده و قرار است جلسه رسیدگی به درخواست این شرکت، در سال میلادی جاری برگزار شود.

مارگارت وستاگر، کمیسر رقابت اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای گفت:‌ تصمیم اتحادیه اروپا برای قرار دادن آیپد تحت «قانون بازارهای دیجیتال»، حفظ انصاف و رقابت را تضمین می‌کند. وی اظهار کرد: تحقیقات نشان داده که سیستم عامل iPadOS، دروازه مهمی است که بسیاری از شرکت‌ها برای دسترسی به مشتریانشان، به آن متکی هستند.

این تصمیم، یک شکست برای شرکت آمریکایی اپل است که باید سیستم عامل خود را برای عمل به مجموعه‌ای از الزامات و ممنوعیت‌ها، اصلاح کند و به کاربران آیپد اجازه دهد اپلیکیشن‌ها را فراتر از مرزهای انحصاری اپل دانلود کنند و بتوانند برنامه‌های از قبل نصب شده در این دستگاه را حذف کنند.

سخنگوی اپل اظهار کرد: این شرکت به خدمات‌رسانی به مصرف کنندگان اروپایی متعهد مانده و همزمان تلاش می‌کند ریسک‌های امنیت داده و حریم خصوصی جدید ناشی از «قانون بازارهای دیجیتال» را خنثی کند.

«قانون بازارهای دیجیتال» اتحادیه اروپا، ضربه‌ای به قلب مدل‌های کسب و کار شش شرکت فناوری قدرتمند جهان شامل اپل، مایکروسافت، متا پلتفرم، گوگل، آمازون و بایت دنس (شرکت مادر تیک‌تاک) است که همگی به عنوان «دروازه‌بان‌های دیجیتالی» مشخص شده‌اند و مشمول الزامات جدید قرار می‌گیرند تا مانع سوءاستفاده از نفوذشان شود.

تحت این قانون که از هفتم مارس به طور کامل اجرایی شد، شرکت‌هایی که به عنوان «دروازه‌بان دیجیتالی» مشخص شده اند حق ندارند سرویس‌های خود را بر سرویس‌های رقبا در اولویت قرار دهند. همچنین اجازه ندارند اطلاعات شخصی را در سراسر خدمات مختلف، یکپارچه کنند و از داده‌های جمع آوری شده از شرکت‌های شخص ثالث برای رقابت با آنها استفاده کنند و باید به کاربران اجازه دهند اپلیکیشن‌ها را از پلتفرم‌های رقیب، دانلود کنند.

دیگر خبرها

  • ضرورت حل مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج/ آلایندگی پتروشیمی کردستان بررسی می‌شود
  • افزایش ۱۸ درصدی تولید پتروشیمی ارومیه در ۱۴۰۲
  • آیت‌الله مرتضوی: «حفظ نظام» به معنای نظام عام اجتماعی است؛ نه نظام سیاسی
  • رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۰۴درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • تولید متانول سبلان ۶۹درصد افزایش یافت
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!